به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر LouAnn Brizendine متصص روانپزشكي عصبي و نويسنده كتاب "مغز زنان" در اين باره گفت : در هفته هشتم جنيني مغز تمام نوزادان مشابه است. بعد از آغاز ترشح هورمون تستسترون تغييرات مردانه در مغز نوزادان پسر آغاز مي شود.
بر اساس گزارش ABC news قابليت نوزادان دختر در درك حالات چهره ديگران و تشخيص طنين صداي اطرافيان بسيار بيشتر از نوزادان پسر است. طي دو سال اول زندگي تخمدان نوزادان دختر شروع به توليد استروژن مي كند اين در حالي است كه د ر ماه هاي ششم تا نهم ترشح تستوسترون از بيضه نوزادان پسر آغاز مي شود.
مطالعه اي كه روي كودكان 12 ماه انجام شد، نشان داد واكنش كودكان پسر و دختر به درخواست آمرانه مادرانشان يكسان نيست.
در اين مطالعه از مادران خواسته شد تا از كودكان خود بخواهند كه به وسيله اي در يك اتاق دست نزنند. نوزادان پسر مستقيم سراغ آن وسيله مي روند و آن را بر مي دارند در حالي كه نوزادان دختر به صداي مادرانشان گوش مي دهند به اطراف مي چرخند، وسيله را پيدا به صورت مادر نگاه مي كنند و از دست زدن به آن خودداري مي كنند.
اين يافته توجيه كننده توانايي بالاي تكلم در دختران است. به عبارتي مدارهاي مغز دختران به مراتب بهتر از مدارهاي مغزي پسران تكوين مي يابد.
نواحي مربوط به حافظه هيجاني و ارتباطات انساني در مغز زنان به مراتب از مغز مردان بزرگ تر است به همين علت است كه زنان چيزهايي را به خاطر مي آورند كه مردان اصلا به ياد ندارند و روزانه حداقل از 20 هزار كلمه براي تكلم استفاده مي كنند در حالي كه مردان تهنا با 7 هزار كلمه ساده صحبت مي كنند.
در بلوغ يك بار ديگر تغييرات هورموني آغاز مي شود و هورمون هاي زنانه بر مدارهاي مغزي نحوه تفكر، احساسات و نقطه نظرهاي زنان به شدت تاثير مي گذارد.
نظر شما